lunes, 22 de julio de 2019

Jornades Regidories de Joventut al Centre Jove de Crevillent.


Jornades Regidories de Joventut. IVAJ - GVA

L'IVAJ ha convocat, del 18 al 25 de juliol, deu reunions territorializadas amb les noves regidories de Joventut per a estendre la Xarxa Jove per tota la Comunitat Valenciana.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha indicat "oferirem tota la informació sobre la municipalització de les polítiques de Joventut", "volem difondre l'Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ) i les línies de compromís a desenvolupar conjuntament per l'IVAJ i els ajuntaments".

Les trobades tindran lloc a Sant Mateu, La Vall d'Uixò, Crevillent, L'Alcudia de Crespins, Benissa, Tibi, Requena, Tavernes de la Valldigna, Lliria i Mislata, on s'ha convidat a tots els ajuntaments de la zona, a través de les seues regidories, consells locals de la Joventut i mancomunitats, així com representants de les Diputacions, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i del Consell Valencià de la Joventut.

L'IVAJ distribuirà materials amb els programes d'interés per a les entitats locals i per a generar espais de participació i d'oci educatiu.


Jornadas Concejalías de Juventud. IVAJ - GVA

El IVAJ ha convocado, del 18 al 25 de julio, diez reuniones territorializadas con las nuevas concejalías de Juventud para extender la Xarxa Jove por toda la Comunitat Valenciana.

El director general del IVAJ, Jesús Martí, ha indicado "vamos a ofrecer toda la información sobre la municipalización de las políticas de Juventud",  "queremos difundir la Estrategia Valenciana de Juventud (EVJ) y las líneas de compromiso a desarrollar conjuntamente por el IVAJ y los ayuntamientos".

Los encuentros tendrán lugar en Sant Mateu, La Vall d'Uixò, Crevillent, L'Alcudia de Crespins, Benissa, Tibi, Requena, Tavernes de la Valldigna, Lliria y Mislata, donde se ha invitado a todos los ayuntamientos de la zona, a través de sus concejalías, consejos locales de la Juventud y mancomunidades, así como representantes de las Diputaciones, de la Federació Valenciana de Municipios y Provincias y del Consell Valencià de la Joventut.

El IVAJ distribuirá materiales con los programas de interés para las entidades locales y para generar espacios de participación y de ocio educativo.


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.