lunes, 22 de julio de 2019

Xerrada-taller sobre beques del Ministeri

Xerrada-taller sobre beques del Ministeri al Centre Jove.

La Regidoria de Joventut de l'ajuntament de Crevillent ha organitzat una xerrada-taller sobre les pròximes ajudes que oferirà el Ministeri d'Educació Cultura i Esport i està destinada a tots els estudiants de la localitat que estiguen matriculats en el pròxim curs acadèmic 2019 – 2020. La data assenyalada serà dimarts que ve 23 de juliol a les 17:30h en el Centre Jove ‘Juan Antonio Cebrián’.

Esta xerrada-taller consistirà en una sessió grupal que es realitzarà en la sala d'informàtica on cada persona podrà fer ús d'un ordinador amb accés a internet. L'objectiu principal és poder mostrar a la ciutadania de Crevillent els enllaços webs on consultar els seus dubtes. I mostrar totes les ferramentes necessàries per a formalitzar la seua beca abans que done començament el període de sol·licituds de les mateixes, d'esta manera estaran assessorats i preparats quan s'inicie el dit termini.


Charla-taller sobre becas del Ministerio en el Centre Jove.

La Concejalía de Juventud del ayuntamiento de Crevillent ha organizado una charla-taller sobre las próximas ayudas que ofrecerá el Ministerio de Educación Cultura y Deporte y está destinada a todos los estudiantes de la localidad que estén matriculados en el próximo curso académico 2019 – 2020. La fecha señalada será el próximo martes 23 de julio a las 17:30h en el Centre Jove ‘Juan Antonio Cebrián’.

Esta charla-taller consistirá en una sesión grupal que se realizará en la sala de informática donde cada persona podrá hacer uso de un ordenador con acceso a internet. El objetivo principal es poder mostrar a la ciudadanía de Crevillent los enlaces webs donde consultar sus dudas y todas las herramientas necesarias para formalizar su beca antes de que dé comienzo el periodo de solicitudes de las mismas, de este modo estarán asesorados y preparados cuando se inicie dicho plazo.


 

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.